Coaching naar zelfredzaamheid!

Hulp voor particulieren 

De eerste stap zetten naar het zoeken van de juiste hulp is al een dapper besluit op zich, maar ook al één van de grootste stappen in het gehele proces. Erkennen dat je er zelf niet meer uitkomt is een grote voorsprong. Je staat hierin niet alleen, er zijn er zo velen met jou samen die in een vergelijkbare situatie zitten. Het maatschappelijke taboe, de schaamte rondom financiële problemen zouden verboden moeten zijn. Het is niet raar, het is eerder normaal en vanzelfsprekend. We leven in de 21e eeuw, in een maatschappelijke samenleving die zo snel verandert, dat het bijna bijzonder zou zijn als iedereen dat zou kunnen bijbenen!

Wij helpen graag! Een team van opgeleide specialisten staat klaar om, samen met jou, over jouw hulpvraag te brainstormen. Stapsgewijs zal er gekeken worden wat de beste stappen zijn om jouw einddoel te bereiken.

Heb jij aan het einde van je geld ook een stukje maand over?? Gaat er iedere maand meer geld uit dan dat er binnen komt? Weet je niet meer waar het geld eigenlijk allemaal aan opgaat? Heb je schulden bij verschillende instanties met hoge woekerrentes? Loop je achter met maandelijks terugkerende rekeningen? Zit je midden in een scheiding en heb je geen idee hoe je financieel verder moet? Heb je terugval van inkomen en is je financiële toekomst hierdoor onzeker? Zelfs al is maar op één van deze vragen het antwoord JA, ben je nu op het juiste adres! De specialisten van de Schulden Specialist zijn opgeleid om je hierin te ondersteunen en te begeleiden. Persoonlijk, maar professioneel.

Bekijk onze specialisten

Hulp voor ondernemers

Elke dag is nu een dag van onzekerheid voor ondernemers.
Dit is geen dip of crisis, maar dit is een donderslag!
Veel bedrijven kampen nu met financiële problemen.
Een bedrijf waar je financieel afhankelijk van bent maar waar ook al je liefde en tijd in zit.
Dit wil je niet zomaar verloren laten gaan.
Roep op tijd hulp in van een specialist!
Onze specialisten kijken graag mee wat de mogelijkheden zijn.
Ze wijzen je de weg.
MKB hulp is maatwerk!
Daarom hebben we een speciale selectie aan specialisten die hier doorgewinterde ervaring in hebben.

Bekijk onze MKB Specialisten