Ben jij specialist?

Wij kunnen niet zonder jou!

Wat fijn dat je overweegt ons team te komen versterken. We hebben hard gewerkt een overzichtelijk platform te creëren waar hulpvraag en specialist aan elkaar verbonden kunnen worden. Niet Schuldig streeft naar een landelijke dekking waar we diverse campagnes voor op hebben gezet. Hierbij ben jij, als specialist, onmisbaar! We hebben uiteindelijk voor dit vak gekozen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken zelfstandig werkende schuldhulpverleners, budgetcoaches. Kortom we zijn opzoek naar helden die hun energie halen uit het helpen van andere mensen! Relevante werkervaring in het werkveld of een afgeronde vakgerichte opleiding is een vereiste. Dit omdat we kwaliteit willen leveren naar onze cliënten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een groeiende naamsbekendheid van Niet Schuldig. We hebben diverse landelijke campagnes uitgezet om ons platform zo vindbaar mogelijk te maken. Je kan hierbij denken aan campagnes via Facebook, LinkedIn, Instagram maar ook aan regionale campagnes via radio en TV. Hoe meer specialisten samen verzamelen hoe meer campagnes we kunnen opzetten. Gezien de enorme druk bij de gemeentes kunnen ook zij specialisten via de Schulden Specialist vinden en inhuren voor opdrachten. Ook artsen en maatschappelijk werkers kunnen doorverwijzen naar ons platform waar jullie als specialisten per regio vindbaar zijn. Daarnaast is er aan het platform een forum gekoppeld waar specialisten kennis en krachten kunnen bundelen en delen. Op dit forum is veel informatie vindbaar maar kunnen ook casussen besproken worden. Wij ontvangen landelijk aanvragen van scholen en bedrijven om budgetteercursussen en lezingen te geven, deze opdrachten verdelen we graag onder onze specialisten zodat iedere specialist in zijn eigen regio kan werken.

Aanmelden

Besluit je ons team van specialisten te willen versterken dan kan je je bij ons aanmelden. Na aanmelding kan je inloggen op ons platform en een profiel aanmaken waarin duidelijk beschreven staat wat je voor onze cliënten kan betekenen. De cliënt kiest jou naar aanleiding van jouw profiel. Aan het platform is een forum gekoppeld waar alle aangemelde specialisten met elkaar kunnen communiceren, brainstormen en kennis kunnen delen. Tevens is het forum voorzien van bruikbare informatie vanuit Niet Schuldig en kan je hier bruikbare formulieren downloaden. Kortom, ook achter de schermen is er een landelijke dekking aan kennis en ervaring.

Versterk ons team!

,, Waarom moeilijk doen, als het samen kan? ,,

Vragen?

Natuurlijk kan het zijn dat na het lezen van bovenstaande informatie er vragen zijn.
Deze beantwoorden we graag.
Via dit contactformulier kan je jouw gegevens achterlaten en belt één van onze medewerkers je zo snel mogelijk terug.