Ben jij een specialist?

Sluit je aan bij ons!

Wat fijn dat je overweegt ons team te komen versterken. We hebben hard gewerkt een overzichtelijk platform te creëren waar hulpvraag en specialist aan elkaar verbonden kunnen worden. Wij voorzien jou als specialist van nieuwe cliënten en voorzien de cliënt van een specialist. Hierbij ben jij, als specialist, onmisbaar! We hebben uiteindelijk voor dit vak gekozen om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken zelfstandig werkende schuldhulpverleners, budgetbeheerders en bewindvoerders. Kortom we zijn opzoek naar helden die hun energie halen uit het helpen van andere mensen. Onze doelgroep is breed, dus voor iedere specialist een gepaste cliënt. Relevante werkervaring in het werkveld of een afgeronde vakgerichte opleiding is een vereiste. Dit omdat we kwaliteit willen leveren naar onze cliënten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een groeiende naamsbekendheid van Niet Schuldig. We hebben diverse landelijke campagnes uitgezet om ons platform zo vindbaar mogelijk te maken. Je kan hierbij denken aan campagnes via Facebook en LinkedIn maar ook aan regionale campagnes via radio en TV. Ook zijn wij goed vindbaar via Google. Hoe meer specialisten samen verzamelen hoe meer cliënten wij kunnen helpen. 

Gezien de enorme vraag naar specialisten kampen veel organisaties momenteel met wachtlijsten. Hierin kunnen wij samen wat betekenen. Wij houden ons achter de schermen bezig met zoveel mogelijk landelijke naamsbekendheid, en samen met jullie zorgen we er voor dat cliënten zo snel mogelijk geholpen worden. Verwijzers en cliënten kunnen zich via onze nieuwe leadgenerator www.meldpuntschuldhulp.nl vinden en zo de hulpvraag filteren. Hierna komen zij bij Niet Schuldig terecht waar wij de vraag doorzetten naar de specialist in de regio. 

Aanmelden

Besluit je ons team van specialisten te willen versterken dan kan je je bij ons aanmelden. Na een kennismakingsgesprek besluiten wij of wij met elkaar willen samenwerken. Tijdens dit gesprek worden alle voorwaarden besproken. Na wederzijds akkoord kun je inloggen op ons platform en een profiel aanmaken waarin duidelijk beschreven staat wat je voor onze cliënten kan betekenen. Wij nemen de vraag van de cliënt of verwijzer in ontvangst, filteren deze en komen dan bij de juiste specialist in de regio uit en nemen contact op. Ook kan de cliënt of verwijzer een specialist naar voorkeur aanwijzen bij ons. Jij kunt na dit proces beslissen of jij de cliënt wilt en kunt aannemen. Bij een overeenkomst met de cliënt  vragen wij een fee voor het koppelen. Hier vertellen wij jou alles over tijdens het kennismakingsgesprek.

Versterk ons team!

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Vragen?

Natuurlijk kan het zijn dat er na het lezen van bovenstaande informatie vragen zijn. Deze beantwoorden wij graag.


Via dit contactformulier kun je jouw gegevens achterlaten en neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.