05.02.2021

Meldpunt Schuldhulpverlening

Meldpuntschuldhulp.nl is in het leven geroepen om misstanden binnen de schuldenindustrie in Nederland in kaart te brengen. Denk aan falende bewindvoerders, problemen met schuldhulpverleners, frauduleuze deurwaarders of incassobureaus.

Wij willen samen met u zoveel mogelijk problemen in kaart brengen zodat wij dit aan kunnen bieden bij betreffende instanties. Dit om nog meer misstanden in de toekomst te voorkomen. Tijdens dit proces zullen wij u begeleiden en ondersteunen.

We hebben uw hulp hard nodig!

Door de vele misstanden zullen wij voorrang geven aan de zeer ernstige zaken! Deze zullen wij meteen oppakken en waar mogelijk adviseren en doorzetten naar een hulpverlener bij u in de buurt. Heel belangrijk is dat we op deze manier alles in kaart kunnen brengen om u en uw lotgenoten in de toekomst beter te kunnen ondersteunen.
Wij zullen per organisatie archiveren en uiteindelijk alle meldingen aanbieden aan betreffende instanties.

Uw melding is hierbij hard nodig!

Wilt u een positieve feedback of compliment over uw schuldhulpverlener achterlaten dan stellen wij dit ook zeer op prijs.

Samen staan we sterk!

Meldpuntschuldhulp.nl is een initiatief voor mensen die benadeeld worden. Bent u het niet eens met dit initiatief? Stuur dan een mail naar: info@meldpuntschuldhulp.nl 


Maak je melding HIERGa terug naar het overzicht