085-5000127

info@nietschuldig.nl

Nathalie Schepers bekend van de Schulden Specialist.


Ik ben Nathalie Schepers, moeder van 3 kinderen woonachtig in Noord-Brabant. 
Op wat kleine uitstapjes na ben ik altijd werkzaam geweest binnen de financiële wereld. Naast jarenlange ervaring ben ik afgestudeerd als sociaal juridisch dienstverlener en schuldhulpverlener. 
Het is oprecht mijn passie geworden om mensen te begeleiden naar zelfredzaamheid. 
Omdat mijn agenda steeds voller werd en ik hier en daar nieuwe dossiers moest weigeren ben ik het platform "de Schulden Specialist" gestart, een platform waar specialist en cliënt met elkaar wordt verbonden. Hoe meer specialisten hoe meer mensen we kunnen helpen! Wel blijft kwaliteit altijd op nummer één staan. De Schulden Specialist ging in mei 2020, midden in de eerste corona crisis, online.
Na veel gesprekken, vergaderen en brainstormen hebben Ivan en ik besloten een doorstart te maken en Netto Leven en de Schulden Specialist samen te voegen. Samen hebben we nog meer ideeën en liggen er nog mooie plannen, compleet uitgewerkt, klaar. Ons motto blijft "op weg naar zelfredzaamheid" en "Kwaliteit boven kwantiteit".
Kijk eens rustig rond op ons platform. Bij vragen mag je een e-mail sturen naar info@nietschuldig.nl of het contactformulier invullen!

Financiële zorgen? Wacht niet tot morgen!

Warme groet, 

Nathalie Schepers

Ivan Otten bekend van Netto Leven.


Mijn naam is Ivan Otten en vader van een zoon van 7 in co-ouderschap.
Met mijn initiatief NettoLeven heb ik de afgelopen jaren tientallen gezinnen succesvol mogen ondersteunen naar een schuldenvrij bestaan en zelfredzaamheid.
Met dit initiatief heb ik gezien dat veel systemen vast zitten in een web van regels en protocollen waar de mensen met een hulpvraag geen baat bij hebben.
Met NietSchuldig.nl en de fusie met de Schulden Specialist willen we laten zien dat de oplossing vaak niet ingewikkeld hoeft te zijn om mensen weer te laten participeren.
Vanuit de samenleving zien we waar mensen met een hulpvraag behoefte aan hebben.
Niet op basis van controle en wantrouwen willen opereren, maar vanuit vertrouwen!
Ook ben ik verbonden bij Sterk Brabant, Mentorschap Midden- en Noordoost Brabant en ben ik lijsttrekker van de lokale partij Voor Tilburg. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Warme groet, 

Ivan Otten